CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, September 10, 2012

product review - As Beauty.


assalammualaikum..

maaf sgt..da lame x menaip..maklum la bz kje..hehehe..
actually.. dayah nak review satu product yg dayah sendri try..
alhamdulillah di yakini keberkesananya.. 

productnye ialah.. 

AS BEAUTY


As beauty... di jamin halal.



PRODUCT REVIEW :-
Produk yang bertindak meningkatkan metabolisme kulit dengan penjanaan sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus, menambah keanjalan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa.

Mengandungi Vitamin E utk merawat muka dan menghilangkan jerawat, jeragat, bekas jerawat, mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit muka....


trial pack - W/M : RM 50.00
E/M : RM 55.00

Set Besar  - W/M : RM 120.00
E/M : RM 125.00


dayah da jd dealer tuk product ni..spe nak tempah.. 
ley la pm fb dayah jumri or email kt dayah : edayah_91@yahoo.com

sebelum 2011 (gmba xedit)

selepas 2012 (gmba xedit)


dayah bukan nak bangga diri ataw ape..just nak kongsi k.. even, all my sister sblom ni xpercaya product name pelik2 ni..last2 dyorg sndiri yg nk order dgn dayah sbb dyorg tgk muke adik dyorg menjadi..hehehe.. :) 

peace..







Sunday, June 10, 2012

klu itu yg nak...
ikut kan je...
permainan itu...

for made a relationship long lasting give your time to talk n shared together...

aku pasrah dengan kau.. =='


Saturday, May 19, 2012

convo saya


alhamdulillah... hari yg di nanti telah selamat dgn jayanye...

yey... saya da dpt diploma sains kesetiausahaan...n..sy org pertama amek tnpe di duge..huhuhu  =='

pe yg penting pasni ley cri kje yg lebih bek setaraf dgn ushe kte..hehehehe....


just nak ucapkan ribuan terima kasih kt mak..abah..kakak..n my nephew lilie.. cos hadir n bagi bunge kt sy.. suke2...

but, hari yg xley lupe juge bile org yg di tunggu xmuncul2 jue... mmg kecewe n sgt kecewe... papepun.. thanks cos sudi wish... =(

from my mom n sis... thank you.. ;)


to all my frens.. congrats kawan2...pasni xde la kte sume merungut pasal convo..hehehe..1 day hope dpt jumpe u olls lagi..insyaAllah.. aminn... gud luck frens..

Sunday, April 15, 2012

sudah cukup sudah..

Sudah Cukup Sudah – Nirwana Band
Inikah caramu membalas cintaku
Kau nodai cinta yang ku beri
Inikah caramu membalas sayangku
Kau lukai sayangku untukmu


Teganya kau menari diatas tangisanku
Kau permainkanku sesuka hatimu


Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada hati gelisah
Cintaku kau balas dengan dusta


Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada batin terseksa
Lebih baik kupergi saja

T’lah berulangkali ku coba mengalah
Ternyata sabarku tak berarti untukmu


Teganya kau menari diatas tangisanku
Kau permainkanku sesuka hatimu


Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada hati gelisah
Cintaku kau balas dengan dusta


Sudah cukup cukup sudah
Cukup sampai disini saja
Daripada batin terseksa
Lebih baik kupergi saja





*biarkan ku pergi saja... :'(

Saturday, April 14, 2012

hati..jgn kau di sakiti lagi..

interbiu...

setelah setahun abis blaja...finally i got interbiu related to my fill of studies... Alhamdulillah.. i has been selected going for interview..hehe...

1st of all sy x sedia lg ... huhu..almaklumlah...da lme x kaji soalan2 tok interbiu ni..huhu
2nd cuti.. adeehh baru cuti minggu ni..nk kne apply cuti lg ke minggu dpn?? nak halfday takut smpai ke ptg plak menunggu turn interbiu...huhu
3rd.. location...adeiihh...spe nak jd driver x bertauliah dayah ni...kt ne tmpt nye ? aduiishh..
4th.. betul ke sy nak g jd secretary ni ? da sedia ke nak layan bos ni... aduiisss...

ok2...back to the topic...interbiu je..blum confim pun dapat kan... so, xpayah la gelabah ayam sgt dayah...

tp2 klu dapat kan..alhamdulillah..mne la taw dapat gaji besor, pasni ley la kumpul duit nak bli uma besor, ke kete beso ke..kan..kan... errmm..ke nak kwin dlu ? aiisshh...ade ke org nak kt teman ni ?

awok2 sume yg ade pengalaman g interbiu kt company besar2 ni.. ley share x pe je soalan dyorg tnye mse 2...huhuhu


    Date : 19 April, 2012 (Thursday
Time : 9.30 am
                Venue : Utusan Media Sales Sdn. Bhd.
      Ground Floor, No. 11-1, The Right Angle, Jalan 14/22, Petaling Jaya..


Alhamdulillah... syukur...

Monday, April 9, 2012

u should know..

awak...

bace ni..



betul kan..

saya mengaku saya suke marah2 awak dlm sume perkara, tapi saya xtaw nape saya tetap terima awak dalam idup saya?

adakah itu jodoh..?

saya juga mengaku yang saya sukar tinggalkan awak walaupun awak selalu sakitkan hati saya..

...

sebab

...

awak dah culik hati saya.

...

tapi

...

saya nak bgtaw

...

andai untuk terakhir kali ni..saya di kecewakan lg...maafkan saya awak..hati saya da mati untuk awak..


p/s : plis treat me like ur treat ur other girls friend..ily :)

Saturday, March 31, 2012

hati...



I do not have respect..
I do not have trust..

but 

can love change everything ?